Magasins & Horaires d'ouverture
Service clients
Nouvelles Marques

Sunday Riley

C.E.O. Glow Vitamin C and Turmeric Face Oil - gezichtsolie

40,-
Sunday RileySunday Riley C.E.O. Glow Vitamin C and Turmeric Face Oil - gezichtsolie119209322606015
info

Saisissez votre adresse e-mail ci-dessous pour recevoir une notification où cas où l’article serait de nouveau disponible.

C.E.O. Glow Vitamin C + Turmeric Face Oil van Sunday Riley is een glow-gevende olie die de uitstraling van je huid weer oplaadt. Verrijkt met geavanceerde vitamine C en gouden kurkuma voor onmiddellijke levendigheid en antioxidant bescherming. C.E.O. Glow voorziet de huid van koudgeperste, voedende extracten, waardoor de teint er stralender en gevoed uitziet.

Belangrijkste ingrediënten:
- Gember bevordert een egale teint en helpt bij het kalmeren van een gevoelige huid.
- Rode framboos helpt uitdroging tegen te gaan en geeft de huid een stralende glans met een 1:1 verhouding van Omega-3 en Omega-6 vetzuren.
- Thd ascorbaat is een zeer stabiele en in olie oplosbare vorm van vitamine C. Helpt de tekenen van veroudering tegen te gaan die veroorzaakt worden door tijd, stress, levensstijl en vervuiling, waaronder dofheid, zichtbaar verlies van stevigheid, de tekenen van lijntjes en rimpels, en het verschijnen van pigmentatie en roodheid aan de oppervlakte.
- Veenbespit-olie bevat de perfecte balans van omega's 3-6-9 en is rijk aan vitamine A, C en E. De olie trekt goed in de huid en sluit vocht en voedingsstoffen in.
- Teunisbloem geeft de huid een gezonde glow en vult de vochtbarrière aan met GLA en Omega-6.
- Granaatappelzaadolie: Een botanische bron van geconjugeerd linoleenzuur, een krachtige antioxidant die de huid helpt beschermen.
- Gouden kurkuma is rijk aan antioxidanten en kalmerende bestanddelen. Helpt bij plaatselijk gebruik de zichtbaarheid van rode vlekken te verminderen.
- Jojoba-olie helpt de huid te verzegelen met een beschermende barrière om te voorkomen dat de huid vocht verliest, waardoor de huid zacht en soepel wordt.